Είμαι η Δέσποινα Ζαμπίδου και σας καλωσορίζω στο site μου, στο οποίο θα γνωρίσετε και θα ανακαλύψετε τα No.1 στον κόσμο προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς με βάση την αυθεντική Αλόη Βέρα! Το πάθος μου για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, η αναζήτηση για ισορροπία στη ζωή μου, η αγάπη μου για τα φυτικά προϊόντα καθώς και για μια πιο ποιοτική ζωή με οδήγησε κοντά στη Forever Living Products. Παράλληλα σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε το γεγονός ότι αναζητούσα πλέον μια εργασία που θα μου επέτρεπε να εργάζομαι online από το σπίτι, κοντά στα παιδιά μου και να μου εξασφαλίζει ένα βιώσιμο εισόδημα.

Ως Αισθητικός, έχω συνηθίσει να μην συστήνω τίποτα αν πρώτα δεν το δοκιμάσω. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα προϊόντα της Forever, τα αποτελέσματα στο σώμα μου, στο πρόσωπό μου και γενικότερα στην φυσική μου κατάσταση και την ευεξία μου ήταν θεαματικά από την πρώτη εβδομάδα! Έτσι άρχισα να συστήνω όχι μόνο τα οφέλη τους αλλά παράλληλα και την οικονομική δυνατότητα που προσφέρει ο τρόπος διανομής τους.

Είμαι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσω να επιλέξουμε μαζί τα προϊόντα με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σας ή του σώματός σας. Παράλληλα εφόσον σας ενδιαφέρει μπορώ να σας δείξω τον τρόπο για το πως μπορείτε κι εσείς να εργαστείτε online, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για την οικογένεια σας και εξασφαλίζοντας ένα πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα.

Αρκεί να θέλετε τη βελτίωση στην εικόνα, την εμφάνισή σας και τη ζωή σας. Ξεκινήστε λοιπόν ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της Ομορφιάς και της Ευεξίας. Και αν το επιθυμείτε και στο δρόμο της οικονομικής ανεξαρτησίας.

Δέσποινα Ζαμπίδου
Αισθητικός – Forever Business Owner / Manager
Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τηλ: 6931 090939, 6971 761202
e-mail: contact@zampidou.gr

Αρέσει σε %d bloggers: